Joey DeMaio Spoken Word

Södra Teaterns Stora ScenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

För första gången någonsin kommer MANOWAR att öppna sina stora arkiv och ge fansen möljigheten att höra den officiella historien om MANOWAR, direkt från källan!


Framgångarna och striderna, hemligheterna, livet på turné och I studio – upplev Joey DeMaio berätta historien om “The Blood Of The Kings” i verkligheten på en scen I den här fängslande enmans-multimedia-showen.


“The Blood of The Kings” Spoken Word Tour är en unik personlig inblick I den fantastiska karriären hos ett av hårdrockens mest ikoniska och långlivade band.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-14 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: