Menu

Siena Root - Releasefest

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
fredag, 28 februari 2020 kl:20:00

Den 28e februari spelar Siena Root (Delux) en exklusiv konsert för att fira release av det nya albumet ''The Secret Of Our Time''.
Siena Root kommer både spela väl valda delar ur sin låtskatt och den nya skivan från börja till slut tillsammans med gästartister och vänner som medverkat på skivan och som står bandet nära.
Ingen bör missa detta unika tillfälle att ta del av skivan live innan den släpps till allmänheten senare i mars 2020.


Siena Root började spela redan på sent 90-tal i Stockholmsområdet och 2003 spelades debutalbumet in. Detta var en tid då många kastade sina gamla vinylsamlingar och ställde sina skivspelare på vinden. Ända från start strävade Siena Root efter att förfina det analoga musikskapandet. Med 7 album i bagaget anses bandet idag vara pionjärer inom samtida root rock.
Bandet har delat scen med alltifrån legender som Deep Purple och Ten Year After till samtida band inom scenen som Blues Pills, All Them Witches och Kadavar.
Nu, mer än 600 konserter senare, år 2020 släpper de sitt 8:e album, "The Secret of Our Time".


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

fredag, 28 februari 2020 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad