Menu

JOHANNA NORDSTRÖM - RING POLISEN

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
torsdag, 1 april 2021 kl:19:00

Komikern Johanna Nordström till Stockholm, Södra Teatern 2 april 2020


I vår åker Komikern Johanna Nordström ut på en omfattande och första soloturné med humorshowen “Ring Polisen”.


“Ring Polisen” är ett vanligt förekommande uttryck i Johanna Nordströms sociala medier och föreställningen kommer att kretsa kring Johanna fascination för polisyrket och kriminalserier. Johanna har även en hemlig dröm om att själv bli polis, teorier om att hon är kidnappad och en gränslös kärlek till Mikael Persbrandt.


”Jag har skrivit den helt själv med penna och papper." hälsar Johanna Nordström


Johanna Nordström är humorpersonligheten som slog igenom med twitterkontot @jonielol som hon startade sommaren innan gymnasiet, och har rankats som svenska Twitters sjätte mest inflytelserika person av Twittercencus. Twitterkontot ledde Aftonbladets Lajkat där Johanna jobbade med att skapa socialt content för att därefter varvas av Nyheter24 och rollen som Social Media Manager. Förra året sa Johanna upp sig som från Bonnier Magazines and Brands videoredaktion för att satsa helhjärtat på humor och stand-up.


Johanna Nordström har tidigare nominerats till Guldtuben i kategorierna Årets Video, Årets Humor, Årets Stjärnskott och Årets Instagram.


Läs mer på www.ringpolisen.seeller följ Johanna på instagram @johannanordstrm


Ring Polisen produceras av Tillman i samarbete med ROA.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

torsdag, 1 april 2021 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

210

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad