Toni Holgersson

Södra Teaterns Stora Scen


BILJETTER / MER INFORMATION


Med över trettio verksamma år har Toni Holgersson blivit artist som berört många lyssnare både på skiva och från scenen.
Det självbetitlade debutalbumet blev Grammisnominerat och sedan dess har ytterligare åtta fantastiska album släppts.
Senaste skivan, Nordic Noir släpptes 2016 och beskrevs av Nöjesguiden med orden
"Det kommer inte ut någon närmare eller mer angelägen skiva i Sverige i år. Förmodligen inte heller nästa år, eller året därpå."


Toni har skrivit låtar till sitt kommande album men står denna gång utan ett skivbolag bakom sig, vilket innebär att skivan
måste bekostas av egna medel.
Fenomenet i sig är inget ovanligt i dagens musikklimat, men med Tonis historik så är möjligheterna begränsade till finansiering.


Det är här spelningen på Södra Teatern fyller sin roll


Överskottet för Södra Teatern-spelningen går till att finansiera Toni Holgersons kommande album.
Publiken får inte bara en minnesvärd konsert utan bidrar genom sin närvaro även till uppkomsten av det kommande Toni Holgersson albumet.


PS: Det är dessutom första gången någonsin Toni spelar på Södra Teatern


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-09-17 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

355


Kort länk hit: