kl: 19:30

Janne Schaffer - My music story

Södra Teaterns Stora Scen


BILJETTER / MER INFORMATION


JANNE SCHAFFER - MY MUSIC STORY


Janne Schaffer, legenden och världsgitarristen firar 50 årsjubileum på Södra Teatern.
Janne har spelat med ”alla”. Det blir fantastisk musik och massor av storys.
Övriga medverkande är Tobias Ågren, Riltons vänner med Linnéa Rilton
Johanna Löf Cervin, Mia Greayer, Daniel Greayer och Sebastian Rilton. Kapellmästare Peter Ljung och i bandet Fredrik Jonsson, Barbro Lindquist och Mårgan Höglund .


MY MUSIC STORY
”I år är det 50 år sen jag började som yrkesmusiker. Innan dess var det 13 år som hobby med vissa framgångar under popens 60-tal. Man kan säga att det är 2 karriärer dels som studiomusiker o dels som solist o låtskrivare. Den musikaliska resan innehåller en hel del, bl a 14 soloskivor, cirka 50 låtar med ABBA, 69 låtar med Ted Gärdestad, 43 år med Björn Json Lindh, musik till 3 filmer av Lasse Åberg samt all musik till Electric Banana band som i år funnits i 40 år. Föreställningen innehåller musik o berättelser från detta som jag lyckligtvis fått vara med om o som jag tycker är väldigt kul att få dela med mig av.” /Hälsningar Janne .


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-05-15 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

455


Kort länk hit: