An Evening With Avatarium

Södra Teaterns Stora Scen


BILJETTER / MER INFORMATION


An Evening With Avatarium på Södra Teatern i Stockholm i oktober 2021


Det svenska progressiva doom metal-bandet Avatarium kommer i höst att göra en helaftonsföreställning på anrika Södra Teatern i Stockholm.


2 oktober 2021: Stockholm, Södra Teatern


Det var 2012 som Avatarium bildades av Candlemass låtskrivare och basist Leif Edling. Året därpå debuterade de med EP:n Moonhorse som fick ett enormt bra mottagande. Fyra fullängdare har följt, bland annat "The Fire I Long For" som kom ut i slutet på 2019 och blev utnämnd till månadens skiva i Metal Hammer och ett flertal andra stora europeiska magasin. Avatarium är ett genuint liveband som blandar blytunga riff med vackra, sköra akustiska partier. Bandet frontas av karismatiska och kraftfulla sångerskan Jennie-Ann Smith och rör sig obehindrat mellan stenhård metal och mörk gospel/blues.


Avatarium består idag av följande medlemmar -
sång: Jennie-Ann Smith,
gitarr: Marcus Jidell,
trummor: Andreas ‘Habo’ Johansson,
klaviatur: Rickard Nilsson,
bas: Mats Rydström,


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-10-02 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

370


Kort länk hit: