kl: 20:30

Selma & Gustaf

Södra Teaterns Stora Scen


BILJETTER / MER INFORMATION


Spelplats: Stora Scen, Södra Teatern


Datum: 13 mars 2021 kl. 20:30


Åldersgräns: 13 år


"Selma & Gustaf har som många andra band legat i träda under 2020 och drömt om att få spela live. Nu mot årets slut börjar det äntligen ljusna och bandet är inte bara tillbaka på live-scenen utan släpper även ny musik.


Den 6 november kommer singeln ”Cadillac”, det första smakprovet från deras kommande album.


– Vi är så sjukt glada över att få släppa Cadillac. Den betyder mycket för oss och representerar en helt ny men urgammal sida av vår musik. Den handlar om att stå i en Cadillac med armarna rakt ut och låtsas att man flyger. Vi har längtat så otroligt mycket efter att få spela igen och få visa vårat nya material, säger Selma & Gustaf.


Kylan står i vägen för att slå ut armarna och flyga i en Cadillac men det är ack så likt att göra samma sak på anrika Södra Teatern!"


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-03-13 20:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

250


Kort länk hit: