kl: 20:00

CrashDiet

Södra Teaterns Stora ScenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Spelplats: Stora Scen, Södra Teatern


Datum: 06 mars 2021 kl. 20:00


Åldersgräns: 18 år


CRASHDÏET firar tioårsjubileet av Generation Wild och spelar på Södra Teatern i Stockholm
Nu är det tio år sedan CRASHDÏET släppte det framgångsrika albumet Generation Wild. För att fira detta gör de en unik spelning på Södra Teatern i Stockholm. Endast 200 biljetter kommer att släppas och all publik är sittande.


19 december: Stockholm, Södra Teatern


Bandet säger följande:
”Kom och bryt corona-tystnaden med oss och fira 10-års jubileet av vårt kritikerrosade album ”Generation Wild”. Det blir en unik spelning där vi spelar skivan i sin helhet, samt avslutar med andra godbitar & hits!”


Spelningen genomförs enligt Folkhälsomyndighetens regler för allas säkerhet.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-03-06 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: