kl: 20:00

Evergrey

Södra Teaterns Stora Scen


BILJETTER / MER INFORMATION


Spelplats: Stora Scen, Södra Teatern


Datum: 05 mars 2021 kl. 20:00


Åldersgräns: 18 år


Evergrey gör Corona-anpassad spelning på Södra Teatern i Stockholm


I samband med att de nya reglerna om publikantal träder i kraft kommer Evergrey att göra en unik spelning på Södra Teatern i Stockholm. Endast 200 biljetter kommer att släppas och all publik är sittande.


18 december: Stockholm, Södra Teatern


Bandet säger följande:
”Vi har alldeles nyss slutfört inspelningen av vår kommande platta och vi håller just nu på med mixningen. Det känns otroligt kul att kunna göra en spelning trots den svåra situationen vi alla befinner oss i. Vi hoppas att vi skall kunna spela någon eller några låtar från den kommande plattan på den här speciella konserten.?Om inte annat så kanske vi kan spela den i sin helhet konsertlokalens högtalare, som ett litet releaseparty? Vi syns på Södra Teatern!”


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-03-05 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

550


Kort länk hit: