kl: 19:30

Welcome To Nightvale

Södra Teaterns Stora Scen


BILJETTER / MER INFORMATION


Med en helt ny, aldrig tidigare framförd föreställning, kommer publikens deltagande till tas till nya höjder. Det kommer bli en Night Vale-upplevelse på en helt ny nivå.


Podcast-fenomenet Welcome to Night Vale är tillbaka på turné. Genom att fortsätta Night Vale-traditionen, att ta med publiken in i berättelsen på nya och överraskande sätt, kommer rollbesättningen att pressa sig själva ytterligare för att få såväl nya som gamla fans att ta del av denna otroliga värld.


Welcome To Night Vale är en radiosändning från en fiktiv stad där varje konspirationsteori är sann. 150 avsnitt har sänts hittills och har gett upphov till flera liveshower, böcker och oändligt med teorier från fans världen över.


Denna fristående föreställning kommer ha något för alla, även om du aldrig tidigare lyssnat. Det blir en unik föreställning som inte kommer berättas i podcasten igen.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-03-29 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

300


Kort länk hit: