Menu

Min Stora Sorg

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
onsdag, 17 september 2014 kl:20:00

I februari 2014 släppte Min Stora Sorg aka Anso Lundin sitt debutalbum â?Mvh Anso, M$$â?. Albumet blev hyllat av Sveriges kritikerkår och lämnade ingen oberörd med sin tyngd och sina unika låtar. Du som har sett Min Stora Sorg live vet att det är något extra, något utöver vad vi är vana vid på den svenska musikscenen. Med fläktar, dans, strobe, hög bas, stor intensitet och egensinnighet skapar Anso ett eget universum. En värld där vi tillsammans är lite vackrare, lite större och mycket starkare än ute i det vanliga livet.


När M$$ intar Stora scenen på Södra Teatern kan vi därför nästan garantera något extraordinärt. Det blir för kvällen helt exklusiva framföranden och som om det inte vore nog gästar flera högaktuella artister. Var med om något oförglömligt, kom den 17 september.

Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

onsdag, 17 september 2014 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad