Menu

Morgan Alling Show - En föreställning om kärlek

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
tisdag, 14 oktober 2014 kl:19:00

I "Morgan Alling Show â?? en föreställning om kärlek" möts den spexande scenpersonligheten med nära till skratt och den allvarliga, konflikträdda i en berättelse om hur det är att växa upp som maskrosbarn.
Genom att blanda sin egen gripande historia med clowneri, akrobatik och en och annan överraskning, ger Morgan Alling liv till berättelsen på ett sätt vi sällan får chans att uppleva på svensk teaterscen idag. Under kvällen får publiken bland annat följa med till klassrummet och träffa Morgan mitt under roliga timmen, hälsa på hos fosterfamiljerna där han växte upp, uppleva ögonblicken som fick hans liv att ändra riktning och följa med på hans skakiga väg mot kärleken. En resa om att både kunna ge och ta emot kärlek.
â?? Det här är min show och då kan allt hända, säger Morgan Allling.
Soloföreställningen blandar på ett fullständigt unikt sätt humor, allvar, sorg och värme med hisnande fysisk komik.
Om Morgan Alling
Morgan Alling är en skådespelare, regissör, producent, författare, föreläsare och komiker som troligen behärskar fysisk humor bättre än någon annan i Sverige. Hans både spännande och vindlande karriär inleddes med genombrottet i det högt älskade sommarlovsprogrammet "Tippen" på 90-talet och därefter följde medverkan i hyllade tv-serier som "Lite som du" och "Kronprinsessan". De senaste åren har det blivit storartade succéer med "Let's Dance", "Sommar i P1", "Hairspray", "Fullbokat" och "Jesus Christ Superstar". Morgan har också arbetat på Dramaten i tretton år, skrivit och medverkat i 600 barnprogram och släppt självbiografin â??Kriget är slutâ?. Han spelade också en av huvudrollerna i publiksuccén â??Sune i Greklandâ?, som julen 2013 fick en uppföljare i â??Sune på bilsemesterâ?.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

tisdag, 14 oktober 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

32kr - 340

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad