Menu

Anna Järvinen

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
lördag, 28 mars 2015 kl:19:30

2015 släpps â?Burenâ?, Anna Järvinens fjärde album som presenteras i två delar. En första i februari och andra i mars i samband med att hon ger sig ut på turné i Sverige, Finland, Danmark och Norge.
Anna Järvinen föddes 1970 i Helsingfors men flyttade som sexåring till Sverige. Hon sjöng i bandet Granada fram tills att det splittrandes 2003. Hennes stora genombrott kom med soloalbumet â?Jag fick feelingâ? (2007). Dess luftigt vackra ljudbild och Annas poetiska texter gjorde albumet till årets stora kritikerfavorit. Sonic kallade det för "¨den mest förlösande svenskspråkiga debuten sedan Känn ingen sorg för mig Göteborg". Skivan rönte också uppmärksamhet i hemlandet Finland.
Debuten följdes av 2009 av den lika hyllade â?Man var bland molnenâ? och 2011 fullbordade â?Anna själv tredjeâ? den kreativt häpnadsväckande trilogin.
2015 är Anna Järvinen tillbaka med ny musik. Albumet â?Burenâ? har spelats in av producenten Mattias Glavå (Håkan Hellström, Broder Daniel) i Göteborg tillsammans med musikerna Reine Fiske och Gustav Estjes, från Dungen och Amason, som båda varit nära involverade i den kreativa processen. â?Burenâ? släpps av Playground Music och kommer att presenteras i två delar under våren. Den första 11/2 och den andra 20/3 inför en turné med konserter i Sverige, Finland, Danmark och Norge.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

lördag, 28 mars 2015 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad