Menu

Ebbot Lundberg & The Indigo Children

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
fredag, 27 mars 2015 kl:19:30

När 2014 är över kommer Ebbot Lundberg att ha gjort över 50 konserter under året. Redan nu släpps de första datumen för vårturnén han ger sig ut på tillsammans med bandet The Indigo Children med start i Göteborg 26/3.
Ebbot Lundberg är just nu i studion för att färdigställa albumet â?For The Ages To Comeâ?, hans första fullängdare som soloartist som släpps i vår. Albumet har spelats in tillsammans med kompbandet The Indigo Children som han turnerat med under 2014
Turnén som följde â?Homo Futurus EPâ? som släpptes i maj har tagit Ebbot land och rike runt. När 2014 är över har han gjort över 50 konserter under året som gått.
I mars ger sig Ebbot Lundberg & the Indigo Children på nytt ut på vägarna för en skandinavisk vårturné med start 26/3 på hemmaplan i Göteborg.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

fredag, 27 mars 2015 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad