Menu

Sofia i Vitan: OSSLER support Daniela Dahl

Stockholm

Sofia Kyrka
lördag, 3 september 2022 kl:20:00

Hösten 2021 släpptes Osslers åttonde album, ”Regn av Glas”. En dubbelskiva som är en djupdykning i upplöst tid och i världar som både finns och inte. Dåtid och nutid, upplevelser utblandade med fantasier, flyter samman och skapar en drömvärld där djupa skuggor ömsom skrämmer, ömsom tröstar.
1997 kom solodebuten ”Hotel Neanderthal”, vilken har följts av ytterligare sex album där Ossler med benhård och alltmer övertygande konsekvens har mutat in ett totalt omisskännlig uttryck där existentiella frågor, vemod, fåackordig ödslighet och mörk, förtätad rälspuls skapar en helt egen sorts friktion. Nu följs detta upp av skivan ”Regn av Glas” och turné.
Moneira är den svenska singer-songwriter och musikern Daniela Dahls musikprojekt. Hennes musik är inspirerad av skandinavisk folkballad-artister som Susanne Sundfør eller Eva Dahlgren. Hennes debutalbum Color Vision släpps i närtid till spelningen i Sofia kyrka
"Gröna bänkrader" bra sikt. "Blå bänkrader" lite sämre/skymd sikt. Biljetten ger rätt till plats på vald bänk, själva sittplatserna är inte numrerade. Insläpp ca 30 minuter innan konserten startar. Det är tyvärr inte möjligt att göra återköp av biljetter.
Önskas rullstolsplats, kontakta Sofia församling 08-615 31 00 eller sofia.forsamling@svenskakyrkan.se

Datum / Tid

lördag, 3 september 2022 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Sofia Kyrka

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad