Menu

Tantric Breath & Touch Stockholm

Stockholm

Sofias Lokal
tisdag, 7 februari 2023 kl:18:00

TANTRIC BREATH & TOUCH
Prova på Röra och beröra, en början på en tantrisk resa med hjälp av andning och tantrisk beröring i Sofias lokal på Södermalm
Grunden i traditionell tantra är bland annat närvaroträning och andning, kom och utforska oavsett om du är nybörjare eller erfaren – varje gång är en ny gång.
Välkommen att tillsammans skapa en väg in i dig själv för att därifrån möta en partner eller träningskompis.
Tantrisk Tisdag – hur bra kan det bli?
Under kvällen kommer vi göra andningsövning, närvaroträning och en enklare beröringsövning med kläder på. Vi avslutar också med att sätta ord på och dela vår upplevelse (Sharing)
7 feb 18.00 börjar vi och slutar ca 20.30 är vi många drar det över mot 21.00
Kom och andas och bli berörd både inom dig själv och genom beröring från dina workshopkamrater (vill du bara bli berörd av en partner eller speciell vän ta med honom eller henne) Under beröringsövningen sätter du självklart själv dina egna gränser och gör bara det du själv har ett ja till.
Att möta sig själv via kroppen och inte via huvudet och tankarna är magiskt. I din kropp bor din sanning och din framgång! Att närvarande och öppet våga möta dig själv! Jag vet inte hur många gånger under en session jag påminner klienten om att andas…
En av mina lärare säger ”Andning, rörelse och ljud” och andningen och yoga var min väg in i tantran.
Andningen kan göra dig fri och hjälpa dig frigöra energier efter en ”genomkörare” brukar man känna sig lättare och öppnare framför allt i hjärtat! I mina egna starkaste tantriska upplevelser så har alltid andningen varit central.
PRAKTISKA SAKER:
Deltagaravgift 400 kr per person te och kanske en chokladbit i pausen. Du bokar och betalar din plats via tickster. Ingen återbetalning, du kan så klart sälja din biljett vidare. Är du sjuk får du plats på nästa event med Sofia. Har du frågor hör av dig till info@sofiacerne.se eller 0705274940
Kom som du är eller om du vill vara trygg med vem du berör och berörs av ta med honom eller henne. Vi kommer vara en mindre grupp så ett tryggt space kommer skapas. Kvällen passar alla både dig som aldrig andats eller berört tidigare och dig som är van och erfaren. Ta med handduk att ligga på, ha bekväma kläder du kan röra dig i, vi har yogamattor att ligga på.
Självklart finns Sofias bok för försäljning under kvällen Röra & Beröra Din guide till tantrisk Xtasmassage.
Varmt välkommen//Sofia
Om Sofia Cerne
Sofia har utbildat både individer och grupper inom tantra sedan 2012 framför allt i Stockholm, för några år sedan blev hon permanent boende i Ankarsrum och har gett retreats och workshops på den egna kursgården i Rumskulla de senaste åren. Bland annat utbildar hon andra tantramassörer inom utbildningen Body Mind & Soul.
Före det jobbade hon mest med huvudet och coachade och ledde grupper in utveckling och utbildning framför allt inom entreprenörskap och hållbar utveckling. Tantra har hon ägnat sig åt och utbildat sig inom sedan 2008 så hon har lång erfarenhet inom området. Hon har i princip utbildat och missionerat inom de områden hon varit engagerad i sedan 30 år tillbaka.
Hon driver flera verksamheter www.xtas.nu och www.tantrickink.se www.bodymindsoul.se och samlar ihop allt from i år i Sofia Cerne Creations AB www.sofiacerne.se
Vad andra sagt om Sofia:
”Hon är jättebra på att hålla space och skapa en bra gruppkänsla” Kursdeltagare
”Kunnig och flexibel kursledare…” sagt av deltagare
”Uppskattar den kunnighet med varmed vår kursledare varsamt men ändå rakt lett oss fram.”
”Överträffade mina högt ställda förväntningar. Starka, intensiva möten varvat med en inre energigivande resa under trygg och kompetent vägledning.”

Datum / Tid

tisdag, 7 februari 2023 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Sofias Lokal

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

400

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad