Menu

Lisa Nilsson

Stockholm

Solliden
tisdag, 27 juli 2021 kl:17:30

Åldersgräns: 18 år, 5 år med målsman.


Alla platser är numrerade och med avstånd enligt restriktioner nedan. Biljetter kan köpas om 1, 2, 3 och 4 personer. Biljettkategorin mittparkett säljs endast för sällskap om 4 personer, självklart går det bra att vara 1 – 4 personer men priset är detsamma. Du behöver inte meddela oss antal, biljetten gäller för upp till 4 personer som sitter tillsammans.


Följande förutsättningar gäller enligt Folkhälsomyndighetens och regeringens restriktioner:


Max antal personer med en angiven sittplats på en utomhusarena är 500 personer, där maxantal i ett sällskap är 4 personer och det ska vara minst 1 m mellan sällskapen.
Utifrån dessa förutsättningar går det därför att via vår onlinebokning köpa max 4 biljetter åt gången. Det är självklart även möjligt att boka 1, 2, eller 3 biljetter om ni är färre än 4 personer. Bokningssystemet blockerar automatiskt rätt antal platser för att hålla ett säkert avstånd mellan sällskapen. Du väljer först den biljettkategori och antalet platser du vill boka, och därefter visas tillgängligheten för ditt sällskap.
För att göra det möjligt för så många gäster som möjligt att få ta del av spelningen på ett säkert sätt uppskattar vi om ni gör bokningar tillsammans med ert sällskap i så stor utsträckning som möjligt. D.v.s. om ni är 4 personer som ska gå tillsammans, boka då in alla 4 personer på en och samma bokning för att sitta tillsmans. Detta minimerar också antalet tomma stolar på arenan.


Rullstolsplats med Ledsagare bokas via telefon på: 0771 47 70 70


Lisa Nilsson
2024-07-20 19:00:00
Göteborg, Villa Belparc

Datum / Tid

tisdag, 27 juli 2021 kl: 17:30

Plats

Stockholm, Solliden

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

695kr - 795

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad