Menu

Julmarknad

Stockholm

Solna Folkets Hus
fredag, 2 december 2022 kl:10:00

Alla hantverkare och företag är välkomna att boka plats. Vi tillåter ingen försäljning av loppis denna gång.
Marknaden pågår fre-lör 2-3/12 och är inomhus. Marknaden är öppen för besökare 10.00-17.00, lör 10.00-15.00.


Allmänna bokningsregler
 
-En standardplats kostar 500 kr + moms att hyra=båda dagarna. Behöver du en större yta går det bra att boka två platser. Du betalar din plats redan vid bokningstillfället.
-Ni som kommer ha med er klädställning med er måste boka en plats även för den. Inga klädställningar som det inte bokats plats för kommer att tillåtas.
-Incheckning sker mellan kl 8.00-8.30. Du bör vara klar med uppställningen kl 09.45 på fredagen. Marknaden öppnar kl 10.00 på lördagen igen för allmänheten, alla säljare på plats senast 9.45.
-Du väljer själv vilken plats du vill ha när du bokar. På hemsidan www.solnafolketshus.se finns en ritning över marknadens lokaler och vilka platser som finns. På bokningssidan nortic.se visas lediga platser. I första hand bokar ni fritt bland de lediga platser som finns i våra tre olika rum för marknaden. Vi behov kan vi komma att behöva omplacera er (vid ej fullbokat).
-En plats består av två bord med måtten ca 60x120 cm och en stol.
-Det är inte tillåtet att ta med sig djur eller bensindrivna föremål in i lokalen.
-Vid bokning ber vi er mejla bokning@solnafolketshus.se om vad ni kommer sälja. Om ni har bra bilder på era produkter får det gärna skickas till oss så använder vi de till marknadsföringen.
-Se till att ha egen växelkassa med er. Vi kan ej växla åt er. Har du swish är det bra med en skylt med numret med sig.
-Alla säljare stannar till marknaden är slut. Ingen får börja packa ihop sina saker före kl 15.00 på lördagen. Natten mellan fredag-lördag finns inga personer kvar i lokalerna som är larmade.
- Det är ej tillåtet att sälja någon förtäring som avses förtäras direkt på plats av besökarna. Säljer du något ätbart är det tillåtet med bitar för provsmakning. Meddela oss vad ni säljer för ätbart.
 
Vid bokning antar vi att du tagit del av dessa bokningsregler och lovar följa dessa villkor för att få delta på Solna Folkets Hus julmarknad.

Datum / Tid

fredag, 2 december 2022 kl: 10:00

Plats

Stockholm, Solna Folkets Hus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

375kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad