Menu

Viner från Rhônedalen

Stockholm

Spritmuseum
fredag, 6 januari 2023 kl:18:00

Vi lär oss skilja på klassiska röda viner från norr till söder i Rhonedalen, med något avsteg till andra mer oväntade stilar.
 
Här var Nadja stationerad under några veckors tid varje år, och vissa lokala vinbönder talar fortfarande om Madame Karlssons skördeäventyr. Det var naturligtvis oundvikligt att inte bli handlöst förälskad i både regionen och vinerna.
 
Ni kanske rent av får smutta på lite choklad från Valhrona.
Nadja Karlsson har i över tjugo års tid föreläst och undervisat professionellt om Mat & Dryck. Hennes sökande efter unik kunskap har fört henne världen över. Nadjas introduktioner till de provningar hon håller i på Spritmuseum har liknats vid en blandning av nobelföreläsning och en stå upp.
 
Varmt välkomna.
 
Fri entre till våra utställningar ingår i priset (värde 130 kr)

Spritmuseum är ett svenskt museum om alkoholkulturen i Sverige. Museet inhyser tre utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Spritlandet Sverige - en interaktiv utställning där besökarna använder sina sinnen, genom att bland annat lukta på olika dofter i doftstationer. Det är möjligt att köpa till en Smaklåda som bjuder besökaren på snapsar och tillbehör för att förstärka upplevelsen, och använda ännu ett av sina sinnen.

Datum / Tid

fredag, 6 januari 2023 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Spritmuseum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad