Menu

Bubbel + 3 utställningar = sant

Stockholm

Spritmuseum
söndag, 4 december 2022 kl:14:00

Möt vår guide i baren på Spritmuseum! Med varsitt glas mousserande i handen följer ni dagens guide genom museets tre utställningar. Ni får en introduktion till utställningen Dryckeslandet Sverige som fokuserar på vår svenska dryckeshistoria och dryckeskultur. Vi går sedan vidare till utställningen ÖL där vi pratar om det svenska ölets historia samt dagens öltrender. Visningen avslutas i vår konstutställning ReDISCOver Absolut Art Collection som badar i pastellfärger, discomusik och närmare 90 verk från vår konstsamlig. 
Välkomna på en introduktionsvisning av museets tre utställningar tillsammans med varsitt glas bubbel alternativt alkholfri hantverkscider. 
Visningen sker på svenska och pågår cirka 30 min.

Spritmuseum är ett svenskt museum om alkoholkulturen i Sverige. Museet inhyser tre utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Spritlandet Sverige - en interaktiv utställning där besökarna använder sina sinnen, genom att bland annat lukta på olika dofter i doftstationer. Det är möjligt att köpa till en Smaklåda som bjuder besökaren på snapsar och tillbehör för att förstärka upplevelsen, och använda ännu ett av sina sinnen.

Datum / Tid

söndag, 4 december 2022 kl: 14:00

Plats

Stockholm, Spritmuseum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

290kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad