Menu

Champagne och korv

Stockholm

Spritmuseum
fredag, 24 mars 2023 kl:18:00

En spännande provning där vi får smakprov av korv till champagnen. Men det är så klart inte vilka korvar som helst det rör sig om. Varför är korv så inne just nu?
Det kan delvis ha att göra med trenden att ta tillvara på hela djuret. Som i sin tur torde bero på att det är dåliga tider
Eller att vi längtar tillbaka till gamla tider? Vi ska inte ta tillvara på hela djuret utan endast passande smakprov, självklart av finaste  kvalitet.
När det gäller champagnen däremot så hjälps vi åt att ta tillvara på hela flaskan.
Nadja Karlsson har i över tjugo års tid föreläst och undervisat professionellt om Mat & Dryck. Nadjas introduktioner till de provningar hon håller i på Spritmuseum har liknats vid en blandning av nobelföreläsning och ståupp.
 
Välkomna!
Fri entre till museets utställningar ingår ( värde 130kr)

Spritmuseum är ett svenskt museum om alkoholkulturen i Sverige. Museet inhyser tre utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Spritlandet Sverige - en interaktiv utställning där besökarna använder sina sinnen, genom att bland annat lukta på olika dofter i doftstationer. Det är möjligt att köpa till en Smaklåda som bjuder besökaren på snapsar och tillbehör för att förstärka upplevelsen, och använda ännu ett av sina sinnen.

Datum / Tid

fredag, 24 mars 2023 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Spritmuseum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

650kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad