Menu

Wow vilka grekiska viner!

Stockholm

Spritmuseum
torsdag, 30 mars 2023 kl:18:00

 
rekerna och Fenicierna spred vinplantorna till västra Europa, det som i dag kallas vinets vagga.
Du var det dags för en vinresa tillsammans med vår dryckesexpert Nadja Karlsson. På med säkerhetsbältet och förberedd ditt smaksinne på en vinresa med temat ”möt vinlandet Grekland, inte turistlandet Grekland”. Under resan besöker du den den romantiska vulkanön Santorini, simmar bland vulkanöarna och avslutar resan på fastlandet i norra Grekland bland bergen.
Grekland är ett spännande vinland som ständigt överraskar. Det kommer du att märka när du fått bekanta dig med deras egna unika druvor - Assyrtiko och Xinomavro. Mer än så avslöjar vi inte. Jo, två saker till. Under vinresan bjuds det på grekiska Mama-Mia-vibbar och dessutom får du följa med på jakten efter den rätta Saganaki!


I priset ingår fri entre till Spritmuseums utställningar.


Varmt välkomna!
 

Spritmuseum är ett svenskt museum om alkoholkulturen i Sverige. Museet inhyser tre utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Spritlandet Sverige - en interaktiv utställning där besökarna använder sina sinnen, genom att bland annat lukta på olika dofter i doftstationer. Det är möjligt att köpa till en Smaklåda som bjuder besökaren på snapsar och tillbehör för att förstärka upplevelsen, och använda ännu ett av sina sinnen.

Datum / Tid

torsdag, 30 mars 2023 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Spritmuseum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad