Menu

Vive le Printemps

Stockholm

Spritmuseum
fredag, 14 april 2023 kl:18:00

Äntligen är våren här - den bästa årstiden om du frågar Eva Karlsson.
Nu ställer vi undan rödvinskuporna och ägnar oss åt vårens alla smaker och dofter. Det är så härligt med alla fina primörer och vad som ska drickas därtill.
Ska det vara vitt, rose, bubbel eller orange? Vi provar flera olika viner från gamla och nya världen och naturligtvis blir det en god bit ost därtill.


Eva är en riktig frankofil, utbildad föreläsare, coach och psykodramatiker till vardags.
Väldigt vinkunnig – såklart, och har haft en spännande karriär på New Yorks krogscen där Eva har serverat flera av världens berömdheter och hon delar gärna med sig av sina historier under provningarna.


”Jag älskar att underhålla och undervisa och framförallt att hålla i provningar, säger Eva, och just det ska kännas när man bokar hos oss.”


Hjärtligt välkomna till vårens viner.
Fri entre till våra utställningar ingår i priset.

Spritmuseum är ett svenskt museum om alkoholkulturen i Sverige. Museet inhyser tre utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Spritlandet Sverige - en interaktiv utställning där besökarna använder sina sinnen, genom att bland annat lukta på olika dofter i doftstationer. Det är möjligt att köpa till en Smaklåda som bjuder besökaren på snapsar och tillbehör för att förstärka upplevelsen, och använda ännu ett av sina sinnen.

Datum / Tid

fredag, 14 april 2023 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Spritmuseum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad