Menu

Kvinnliga vinmakare och spännande viner

Stockholm

Spritmuseum
torsdag, 18 maj 2023 kl:18:00

För första gången på Spritmuseum kör vi en kväll med viner från olika delar av världen och som har en viktig sak gemensamt - de är alla producerade av kvinnor.
Det är en provning som ligger vår dryckesexpert Nadja Karlsson extra varmt om hjärtat.
Nadja besöker ofta spännande vingårdar där kvinnor gör avtryck i vinvärlden, trots att vinindustrin är och har länge varit mansdominerad.
Under denna provning kommer Nadja att ta med dig på en spännande resa.
Först besöker ni Sicilien och Mosel, därefter tittar ni tittar ni västerut, närmare bestämt mot Sydamerika och den intressanta vinutvecklingen som sker där.
Missa inte den här provningen och låt dig inspireras av spännande viner och bubblande vin som de alla producerats av kvinnor. 

Välkomna
Fri entre till våra utställningar ingår i priset 

Spritmuseum är ett svenskt museum om alkoholkulturen i Sverige. Museet inhyser tre utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Spritlandet Sverige - en interaktiv utställning där besökarna använder sina sinnen, genom att bland annat lukta på olika dofter i doftstationer. Det är möjligt att köpa till en Smaklåda som bjuder besökaren på snapsar och tillbehör för att förstärka upplevelsen, och använda ännu ett av sina sinnen.

Datum / Tid

torsdag, 18 maj 2023 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Spritmuseum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad