Menu

Nadjas New York

Stockholm

Spritmuseum
lördag, 20 april 2024 kl:14:00

"Nadjas New York 
Om hela världen hade haft en huvudstad, så skulle det vara New York. Det är staden mitt emellan Amerika och Europa - och nu kan du följa med Nadja Karlsson dit för en kväll! Inspirerad av Spritmuseums nya utställning True Crime gör hon en resa på båda sidor av lagen i staden som aldrig sover.  
Du får veta vad de egentligen drack på förbudstidens hemliga lönnkrogar, och smaka på en stad som bjuder på så mycket mer än bara eleganta drinkar och kraftiga sängfösare. Det blir en spännande resa - och när den är slut vet du kanske varför till och med en klassisk bordeauxdruva trivs lika bra som resten av världen i New York? 
Nadja Karlsson har i över tjugo års tid föreläst och undervisat professionellt om mat & dryck. Med henne är en provning alltid mer än bara en provning - det har liknats vid en blandning av nobelföreläsning och ståupp, och resan till New York liknar ingenting hon har gjort förut.  
Välkomna!

Spritmuseum är ett svenskt museum om alkoholkulturen i Sverige. Museet inhyser tre utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Spritlandet Sverige - en interaktiv utställning där besökarna använder sina sinnen, genom att bland annat lukta på olika dofter i doftstationer. Det är möjligt att köpa till en Smaklåda som bjuder besökaren på snapsar och tillbehör för att förstärka upplevelsen, och använda ännu ett av sina sinnen.



Nadjas New York
2024-06-01 15:00:00
Stockholm, Spritmuseum

Datum / Tid

lördag, 20 april 2024 kl: 14:00

Plats

Stockholm, Spritmuseum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad