Menu

AW, konst & krim

Stockholm

Spritmuseum
fredag, 29 mars 2024 kl:16:00

Inled er AW med en resa genom det historiska Stockholms ruffiga hamnkvarter, via lönnkrogar och bakgator, och in i konstens och erotikens värld. True Crime är utställningen som tar avstamp i förbudstidens Stockholm där den olagligt införda spriten flödade. I Love x Attraction visas ett urval ur Absolut Art Collection - PR-kampanjen som blev internationell succé.

En kombinerad visning av True Crime och Love x Attraction erbjuder en pangstart på fredagen, där ni med en drink i handen får se, lyssna och smaka på historien.

ps. Vill du fortsätta fukta strupen? Beställ en av våra smakbrickor i baren!

pps. Visste du att “after work” är ett svenskt påfund? I engelskspråkiga länder använder man inte begreppet, utan säger bara att man ska ta ett glas eller liknande.

Spritmuseum är ett svenskt museum om alkoholkulturen i Sverige. Museet inhyser tre utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Spritlandet Sverige - en interaktiv utställning där besökarna använder sina sinnen, genom att bland annat lukta på olika dofter i doftstationer. Det är möjligt att köpa till en Smaklåda som bjuder besökaren på snapsar och tillbehör för att förstärka upplevelsen, och använda ännu ett av sina sinnen.

Datum / Tid

fredag, 29 mars 2024 kl: 16:00

Plats

Stockholm, Spritmuseum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad