Stäng reklam
Menu

Samtal: “When Business Artists Sell, Do They Sell Out?”

Stockholm

Spritmuseum
fredag, 18 oktober 2024 kl:18:00

När Andy Warhol förvandlade kommers till en del av konsten lyfte hans verk, som alltid, en klurig fråga: Hur kan du avgöra när en konstnär helt enkelt gör affärer, snarare än skapar något som kallas Business Art? Blake Gopnik samtalar med Jens Haaning och tre av medlemmarna i konstnärskollektivet MSCHF om fördelarna och utmaningarna med Business Art.
Ta chansen att med ett glas bubbel i hand, lyssna när Blake Gopnik, curator av Money on the Wall: Andy Warhol, samtalar med fem av utställningens konstnärer om fördelarna och utmaningarna med Business Art. Tillsammans reder de i begrepp som konst och kommers, att sälja ut sig och att helt enkelt sälja. Medverkande i samtalet är tre av medlemmarna i det amerikanska konstnärskollektivet MSCHF, samt den danska konceptuella konstnären Jens Haaning.
Samtalet kommer genomföras på engelska och pågå i ca 60 minuter. I priset ingår ett glas bubbel eller passande alkoholfri dryck, samt entré till museets samtliga utställningar.

Spritmuseum är ett svenskt museum om alkoholkulturen i Sverige. Museet inhyser tre utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Spritlandet Sverige - en interaktiv utställning där besökarna använder sina sinnen, genom att bland annat lukta på olika dofter i doftstationer. Det är möjligt att köpa till en Smaklåda som bjuder besökaren på snapsar och tillbehör för att förstärka upplevelsen, och använda ännu ett av sina sinnen.

Datum / Tid

fredag, 18 oktober 2024 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Spritmuseum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad