Anna Jansson, Alexander Karim, Mark Johnson & Anna Bågstam - Deckarafton På Stadsbiblioteket Tillsammans Med Norstedts Förlag!

StadsbiblioteketDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkomna att lyssna på ett samtal med bokaktuella Anna Jansson, Alexander Karim, Mark Johnson & Anna Bågstam, som alla använder spänningsmoment i sina romaner. A. Jansson, en av Sveriges mest lästa deckarförf. introducerar hösten 2019 en ny spännande deckarserie med kriminalinspektör Kristoffer Bark. Boken Dotter saknad utspelas i Örebro & Bergslagen. A. Karim känner många igen som skådespelare på Stockholms stadsteater – i bland annat den rosade föreställningen ”Shakespeare in Love”. Nu debuterar A. Karim även som förf. med en skruvad spänningsroman - Den extraordinära berättelsen om Jonas Paulssons plötsliga död - där huvudpersonen mördas på första sidan. Men får chans att återuppstå & förhindra sin plötsliga död. M. Johnson har en bakgrund som politisk tjänsteman & debuterade med Den enkla sanningen. Den nya spänningsromanen Det blinda spelet utspelar sig i gråzonen av svenska statens internationella affärer där rikets säkerhet är i fara. A. Bågstam arbetar som jurist på dagarna och skriver kriminalromaner om civilutredaren Harriet Vesterberg på fritiden. Den nya deckaren Skuggspelet utspelar sig i Lerviken vid Öresund där allt inte är så pittoreskt som det ser ut

Stockholms stadsbibliotek ligger vid korsningen Sveavägen och Odengatan i Vasastaden. Numera ingår namnet Asplundhuset i adressen, efter arkitekten Gunnar Asplund, som även planerade parken i bibliotekets närhet. Biblioteket rymmer cirka 700 000 böcker. I verksamheten inryms även det Internationella Biblioteket med en stor nationell samling av böcker, musik etc från alla delar av världen som en resurs för invandrare och andra intresserade.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-08 18:00-19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: