Menu

Föreläsning med Anders Hansen - hjärnstark

Stockholm

Stiftelsen Birkagården
måndag, 7 december 2020 kl:18:00

Vår hjärna fungerar på samma sätt i dag som för tiotusentals år sedan. Samhället däremot, det har förändrats drastiskt bara på ett par århundraden. Hur ska vi kunna klara oss, och må bra, i en digitaliserad omgivning med en så gammal hjärnstruktur? Anders Hansen är överläkare i psykiatri, författare och en flitigt efterfrågad expert i media. Han talar om hur vi kan förstå och hantera fenomen som stress, adhd och vad vi själva kan göra för att leva mer på hjärnans premisser.


Vilka effekter har fysisk träning på hjärnan? Varför lockar soffan ändå, trots att vi vet att vi mår bättre av att röra på oss? På vilket sätt kan adhd vara en fördel? I den här föreläsningen talar Anders Hansen om hur du kan förstå och optimera din hjärna!


Anders Hansen är överläkare i psykiatri, författare och en mycket uppskattad föreläsare. Dessutom är han utbildad civilekonom. Han medverkar regelbundet som medicinsk expert i tv-program som TV4:s Vardagspuls och Malou efter 10, skriver böcker, medicinska artiklar och driver podden Psykiatrikerna tillsammans med kollegan Simon Kyaga.

Datum / Tid

måndag, 7 december 2020 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Stiftelsen Birkagården

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad