Shan Atci - #Backaframåt - Stockholm

Stockholm, Playhouse TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Med den nya föreställningen #backaframåt får ni följa med en av Sveriges största komiker på ett humoristisk äventyr som är fylld med humor & musik från alla världens hörn.


Dom senaste turnéerna har varit slutsålda och med dubbla/trippla extra shower i vissa städer så vet vi att Shan Atci levererar ALLTID.


Som Shan själv säger ”Det är dags att backaframåt”
Varmt välkomna till den nya föreställningen.


Vem är Shan Atci?
Du har sett Shan i program som Stockholm Live, Melodifestivalen, Lobby m.m. Med kärlek och respekt, som är Shans ledord, lyckas han sprida en glädjande underhållning, som sitter kvar hos publiken långt efter föreställningen.


- Ingen återbetalning på köpta biljetter. Vill man sälja vidare sina biljetter går det endast att göra via Tickster Resale och ingen annanstans. resale.tickster.com


Ingen åldersgräns


- We Do Event`s är inte arrangör för evenemanget utan agerar endast som konsult.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-11-25 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:SHAN ATCI

SHAN ATCI, Toarulle på Spotify

Toarulle

Toarulle

Kagan Shan Atci, född 6 juli 1978 i Flemingsberg, är en svensk-kurdisk ståuppkomiker. Han medverkade i de två första säsongerna av Stockholm Live 2004 och 2005, men hoppade sedan av för att satsa på en egen ståuppshow.


Atci var våren 2005 programledare för den egna talkshowen Lobby på ZTV och var programledare för Melodifestivalen 2005, delfinalen i Göteborg, samt Lilla melodifestivalen 2005. Han medverkade också i humorprogrammet 100% tillsammans med Adam Alsing, Magnus Betnér, Kristoffer Appelquist och Marika Carlsson som sändes i början av året 2006 på TV4.


Atcis humor handlar ofta om hur det är att leva som invandrare i Sverige samt om skillnaderna mellan olika folkgrupper. Just nu är Shan aktuell med ny turné våren 2015.