Menu

Paul Simon

Stockholm

Stockholm Waterfront
tisdag, 25 oktober 2016 kl:20:00

Paul Simon kommer bjuda på en tvåtimmars-konsert fylld med klassiska låtar från hans otroliga karriär, både som soloartist och som ena halvan av Simon & Garfunkel. Utöver detta kommer publiken också få höra utvalda låtar från hans väldigt efterlängtade nya album ”Stranger to Stranger” som släpps den 3 juni i år.

Nya albumet – som är hans trettonde soloalbum – är fyllt med spännande och fantasifulla verk som på ett smakfullt och nytt sätt adderar till hans redan väletablerade virtuositet som sångare och låtskrivare. Albumet - som är hans första sedan hyllade ”So Beautiful or So What” från 2011 – både uppfyller och överträffar lyssnarens förväntningar, precis som mästerverket ”Graceland” gjorde när det släpptes för 30 år sedan. Lyssna på albumets första singel ”Wristband” och låtarna ”Cool Papa Bell” och ”The Werewolf” på

Stockholm Waterfront är tre byggnader för kongressverksamhet, hotell och kontor, vid Klarabergsviadukten i centrala Stockholm. På platsen stod tidigare Klara postterminal.

Datum / Tid

tisdag, 25 oktober 2016 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Stockholm Waterfront

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

940kr - 1340kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad