Menu

FeminEAST 2018 - Najwa Karam

Stockholm

Stockholm Waterfront
lördag, 15 december 2018 kl:20:00

Najwa karam är en av Arabvärldens mest kända kvinnliga sångare och låtskrivare. Hon är allmänt känd för sina vokala powerhouse dabka begåvning och fick en internationell genombrott för sin tydliga blandning av traditionell libanesisk musik och samtida musik. Hon har släppt över 19 album, sålt över 60 miljoner skivor över hela världen och har bidragit till spridningen av den libanesiska dialekten i arabisk pop.
Najwa karam kan närmast jämföras med Beyoncé och Madonna I Arabvärlden och är dessutom huvuddomare i talangtävlingen ”Arabs Got Talent” sedan programmet startade 2011.
Najwa Karam har turnerat i hela världen sedan 90-talet, och har fylld de flesta stora arenor runt om i världen men nu är väntan över och Stockholm kommer att vara värd för superstjärnan. Den 15 december kl 20:00 uppträder hon med sin 16 manna band på Stockholms Waterfront


Konserten är en del av Riksteaterns årliga festival, FeminEast där strålkastarljuset är riktat mest på Kvinnliga artister från Mellanöstern.


Åldersgräns från 13 år


Stockholm Waterfront är tre byggnader för kongressverksamhet, hotell och kontor, vid Klarabergsviadukten i centrala Stockholm. På platsen stod tidigare Klara postterminal.

Datum / Tid

lördag, 15 december 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Stockholm Waterfront

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad