Menu

Bob Dylan

Stockholm

Stockholm Waterfront
måndag, 5 oktober 2015 kl:19:30

Bob Dylan and his Band tillbaka till Stockholm Waterfront i höst

Alla som var på plats när Bob Dylan uppträdde på Stockholm Waterfront 2013 kan med största sannolikhet skriva under på att det uppstod total magi. Nu kan vi glädjande meddela att legendaren återvänder till Stockholm Waterfront med två intima konserter den 5 och 6 oktober.

Bob Dylan hyllades efter spelningarna på Stockholm Waterfront 2013. Att uppleva denna legendar i en så intim konsertlokal skapade förstås en oslagbar stämning. Aftonbladets Håkan Steen skrev ”Framför allt känns det som en ynnest att se honom i en lokal som verkligen passar hans musik.” Erika Hallhagen skrev i Svenska Dagbladet: ”Konsertsalen är en av stadens bästa, inte minst ljudmässigt.”

Senaste albumet ”Shadows in the Night” är Bob Dylans trettiosjätte studioalbum och innehåller tio låtar som antingen skrivits av eller gjorts kända av Frank Sinatra.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar från 850-1295 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.
Show ca kl 19.30
Insläpp kl 18.00

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: www.livenation.se


Stockholm Waterfront är tre byggnader för kongressverksamhet, hotell och kontor, vid Klarabergsviadukten i centrala Stockholm. På platsen stod tidigare Klara postterminal.

Datum / Tid

måndag, 5 oktober 2015 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Stockholm Waterfront

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

895kr - 1340kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad