Menu

Barnvagnsmarschen

Stockholm

Stockholm
lördag, 26 maj 2018 kl:12:30

Vill du visa ditt stöd för att kvinnor ska överleva sin graviditet och samtidigt göra något kul med barnen på lördag? Gå med i Barnvagnsmarchen!

Tid: Samling 12.30 på Raol Wallenbergs torg. Avmarch mot Humlegården kl 13
Vad händer?
I Humlegården kommer det att delas ut marschpannkakor till alla hungriga. Vi kommer också dela ut de populära regnskydden för barnvagnar med design av Elodie Details (först till kvarn).

BABYDISCOFÖR DANS - OCH LEKSUGNA EFTER MARSCH kl 13.45-14.15 med barnvänliga låtar, discosnacks och en peppig dansinstruktör som hjälper barnen till härliga partymoves.

Runt dansbanan kommer det även finnas en tipspromenad. I prispotten finns goodiebags med RFSU-grejer. Efter barnens disco är det prisutdelning, cirka 14.15.

Arrangör är RFSU

Stockholm utgörs av bebyggelsen i Stockholms kommun, Stockholms stad, den centrala delen av tätorten Stockholm. Stockholm är centralort för kommunen, residensstad i Stockholms län och stiftsstad i Stockholms stift och Stockholms katolska stift. Stockholm har cirka 1,4 miljoner invånare och är den av Sveriges städer som besöks av flest utländska besökare, med över en miljon per år.

Datum / Tid

lördag, 26 maj 2018 kl: 12:30

Plats

Stockholm, Stockholm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Gratis

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad