Menu

En Kväll Med Måla Och Skåla!

Stockholm

Stockholm
måndag, 8 april 2019 kl:18:30

Måla och Skåla hittar du centralt beläget på Skeppsholmen med vacker vy över vattnet! Här får du sippa lite vin/alkoholfritt och äta lite snacks samtidigt som du målar, umgås, träffar nya människor och har kul!

Var bild inte ditt bästa ämne i skolan? Dags att ta revansch och inse att du faktiskt också kan! I en prestigelös atmosfär ger vi verktyg till att utvecklas och inspireras. Tidigare erfarenhet av måleri spelar ingen roll, här lyckas du även om du aldrig hållit i en pensel i hela ditt liv.

Hur går då detta till? Du återskapar ett motiv valt av konstnären som leder gruppen. Du guidas steg för steg och det till synes omöjliga blir möjligt då du får hjälp av konstnären att lyckas! Vill du hellre måla fritt så fungerar det också.

Så kom till oss, ha kul och umgås och gå därifrån med ett litet mästerverk!

Stockholm utgörs av bebyggelsen i Stockholms kommun, Stockholms stad, den centrala delen av tätorten Stockholm. Stockholm är centralort för kommunen, residensstad i Stockholms län och stiftsstad i Stockholms stift och Stockholms katolska stift. Stockholm har cirka 1,4 miljoner invånare och är den av Sveriges städer som besöks av flest utländska besökare, med över en miljon per år.

Datum / Tid

måndag, 8 april 2019 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Stockholm

Karta (Google)

Typ

Konst/Utställning

Kostnad

575kr/pers

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad