Menu

Mer information

    

BÃ¥ttur Nybrokajen - Edsbergs Slott - Nybrokajen, Fredag 26 Augusti 2022

Stockholm

STOCKHOLM
fredag, 26 augusti 2022 kl:16:30

UPPLEV BÅTRESAN PÅ VACKRA EDSVIKEN I HÖST, FREDAGEN DEN 26 augusti 2022

Ni är så många som önskat att jag skall köra en tur även i höst. Självklart lyssnar jag på er då. Jag hoppas att vi ses den 26 augusti.
Det är min stora förhoppning att våra kära trubadurer Kennet och Janne är med oss då. Men inga garantier, ännu!
Båten avgår 16.30 från Nybrokajen i Stockholm. Längst in vid Strömmas biljettkiosk på den så kallade Glasstrappan. Alldeles nedanför Berzelii Park.
Naturligtvis för er som köpt biljetter den vägen. Sen går den till Sollentuna där vi anländer vid ångbåtsbryggan strax före klockan 18.30.
För er som köpt biljetter för att åka till Nybrokajen, så går båten från Ångbåtsbryggan klockan 18.30 för att sedan vara vid Nybrokajen klockan 20.30.
Välkommen ombord.
+++++++
Båten Delfin VI avgår från Nybrokajen, längst in vid Strömmas biljettkiosk vid den så kallade Glasstrappan kl. 16.30 och går tillbaka till Nybrokajen från Edsbergs slott kl. 18.30, för att sedan vara vid Nybrokajen kl. 20.30 
( Båten hyrs av STROMMA. Vilket garanterar högsta kvalitet. )Ta pendeln in till Stockholm och göra något mysigt? -Gå på museum, äta på någon god restaurang eller bara njuta av allt vackert som finns att titta på. För att sen ta båten hem till Sollentuna. Jag lovar, en så häftig upplevelse.Eller så tar ni helt enkelt båten in till Stockholm. Kanske tar en kopp kaffe eller varför inte ett glas bubbel... Eller! För att sedan gå på en schysst krog och äta en god middag eller så tar ni bara pendeln tillbaka till Sollentuna.
Vad ni än väljer så är jag övertygad om att ni kommer att få en upplevelse som ni inte kommer att glömma. Edsvikens vatten är något speciellt. Något att uppleva.
Det går att köpa enklare mat, såsom wraps och fikabröd. Självklart kommer det också att gå att köpa varma och kalla drycker och även drycker med och utan alkohol.
En serviceavgift för Billetto.se är INKLUDERAD i priset. Billetto säljer även en biljettförsäkring, om olyckan skulle vara framme. Köper du flera biljetter, så är nog detta ingen dum ide.
Observera att detta inte är en guidad tur. Det är medvetet från min sida, då min tanke är att ni skall kunna sitta och njuta av utsikten och snacka med någon. Vill ni hänga med? Ta fram google maps... ;)
Varmt välkommen ombord!
Skepp ohoj!
Andreas Näsman
0706-235235 andreas.naesman@gmail.com
Observera att båten har ett trappsteg ner, så den är ej handikappanpassad. Men självklart hjälper jag till så gott det bara går.
++++++++++++++++++++++++ 
Se även info från Billetto.
Du som arrangör blir inte ålagd någon kostnad vid ett inställt event. Om du ställer in eventet blir så återbetalas biljettpriset till biljettköparna men inte avgiften (eller eventuella hanteringsavgifter för tilläggstjänster) oavsett om avgiften är inkluderad eller exkluderad i priset.  Här kan du läsa mer om våra återbetalningsvillkor: https://billetto.co.uk/l/legal-documents#refund https://billetto.co.uk/l/legal-documents#terms (12.3)Avgiften täcker bl.a. den service som vår plattform ger dig till att sälja biljetter och biljettköparna att köpa och få sina biljetter tillsänt sig. Vid ett inställt event täcker avgiften hanteringskostnaderna vi har för överföringen av pengar tillbaka till biljettköparna m.m. Utan avgiften har vi inte möjlighet att erbjuda någon tjänst eller service, inte heller i denna specifika situation som råder. 

Stockholm utgörs av bebyggelsen i Stockholms kommun, Stockholms stad, den centrala delen av tätorten Stockholm. Stockholm är centralort för kommunen, residensstad i Stockholms län och stiftsstad i Stockholms stift och Stockholms katolska stift. Stockholm har cirka 1,4 miljoner invånare och är den av Sveriges städer som besöks av flest utländska besökare, med över en miljon per år.

Datum / Tid

fredag, 26 augusti 2022 kl: 16:30

Plats

Stockholm, STOCKHOLM

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

160

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad