Menu

Mer information

    

Stockholms Kulturfestival 2022

Stockholm

Stockholm
fredag, 19 augusti 2022 kl:10:00

Festivalen är en årligen återkommande stadsfestival mitt i city som arrangeras av Stockholms stad. Den äger alltid rum under vecka 33 och har alltid fri entre.

Den fem dagar långa festivalen planeras under ett helt år och brukar ha drygt en miljon besök (2019: 1,2 miljoner). Det krävs mycket planering för att sammanställa programmet och för att bygga upp stora festivalområden mitt i stan. När festivalen väl går av stapeln jobbar flera hundra personer med allt från säkerhet till digital kommunikation och på-plats-service.

Årets festival äger rum den 17 – 21 augusti och innehåller ett brett utbud av sprakande kulturupplevelser från världens alla hörn. Alla är välkomna till Stockholms Kulturfestival, stockholmare och hitresta besökare, stora som små.

Stockholm utgörs av bebyggelsen i Stockholms kommun, Stockholms stad, den centrala delen av tätorten Stockholm. Stockholm är centralort för kommunen, residensstad i Stockholms län och stiftsstad i Stockholms stift och Stockholms katolska stift. Stockholm har cirka 1,4 miljoner invånare och är den av Sveriges städer som besöks av flest utländska besökare, med över en miljon per år.

Datum / Tid

fredag, 19 augusti 2022 kl: 10:00

Plats

Stockholm, Stockholm

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

Gratis

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad