Menu

Matmilen Stockholm

Stockholm

STOCKHOLM
lördag, 8 april 2023 kl:12:00

Under eftermiddagen Påskafton och Påskdagen är det dags att fira delar av den gastronomiska krogscenen i Stockholm. Då är dags för Matmilen Stockholm.
Perfekt aktivitet för att fylla din mage med annat än påskäggets godis.Matmilen äger rum lördag  8 och 9 april mellan klockan 12-17.

Matmilen har 2 rundor per dag och du väljer vilken dag och vilken stadsdel du vill testa-
Södermalm och Norrmalm/Östermalm är de två stadsdelar du väljer mellan.

HUR GÅR DET TILL?
Samma dag som eventet äger rum finns Matmilens representanter på något centralt ställe, ofta ett hotell. Där hämtar du ditt klippkort som är ditt bevis på att du är en av deltagarna i Matmilen. Nu börjar det roliga och goda äventyret.
6 krogar deltar och du får på varje ställe testa en liten rätt, ett smakprov som förmedlar just den restaurangens meny. Din mat har du redan betalat för och du bestämmer själv om du vill köpa till dryck. Varje krog har speciellt framtagna förslag på passande dryck. Du väljer själv i vilken ordning du besöker de medverkande restaurangerna förutom den första som vi anvisar.
?Allt löper på väldigt smidigt och enkelt, din uppgift blir att njuta och upptäcka nya krogar i din stad.

Krogar på Södermalm som är klara som är klara är Magnolia, Boo Burgers&Barbeque, Agapi, Grillska Huset, Borasco. Det tillkommer ytterligare en krog.

För att reta smaklökarna lite på alla intresserade så presenterar vi Grillska Husets rätt en liten snitt med skagenröra på vår hembakta kavring.

Krogar på Norrmalm/Östermalm som är klara är YUC Mexican, Antu kitchen, Rydbergs Bar&Matsal, Boo burgers&Barbeque, YUC Latasian och Chandani.

Stockholm utgörs av bebyggelsen i Stockholms kommun, Stockholms stad, den centrala delen av tätorten Stockholm. Stockholm är centralort för kommunen, residensstad i Stockholms län och stiftsstad i Stockholms stift och Stockholms katolska stift. Stockholm har cirka 1,4 miljoner invånare och är den av Sveriges städer som besöks av flest utländska besökare, med över en miljon per år.

Datum / Tid

lördag, 8 april 2023 kl: 12:00

Plats

Stockholm, STOCKHOLM

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

499

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad