Menu

En Kväll Med Knausgård

Stockholm

STOCKHOLM
måndag, 3 april 2023 kl:19:00

En kväll med KnausgårdDen 3 april bjuder Norstedts in till en kväll med Karl Ove Knausgård på Rival i Stockholm. Samtalet leds av Aris Fioretos, författare.


Biljetterna är onumrerade, det är fri placering och vi hjälper gärna till för dig som behöver plats för rullstol.

Välkommen!




Om Karl Ove KnausgårdKarl Ove Knausgård är aktuell med Det tredje riket, som kommer den 6 mars på svenska. Det tredje riket är tredje boken i serien som inleddes med Morgonstjärnan (2021) och fortsatte med Vargarna från evighetens skog (2022). Nu fördjupas mysteriet ytterligare.
Romanerna i Morgonstjärnan-serien handlar om det som vi inte förstår, det stora dramat sett genom det lilla livets begränsade lins. Men först och främst är det romaner om vad som sker när de mörka krafterna i världen får fritt spelrum.

Om Aris FioretosAris Fioretos utgav senast den hyllade romanen De tunna gudarna. Han har översatt Friedrich Hölderlin och Vladimir Nabokov till svenska, och erhållit talrika utmärkelser både här och utomlands, däribland Sveriges Radios Romanpris två gånger och Bundesrepubliken Tysklands förtjänstorden.

Stockholm utgörs av bebyggelsen i Stockholms kommun, Stockholms stad, den centrala delen av tätorten Stockholm. Stockholm är centralort för kommunen, residensstad i Stockholms län och stiftsstad i Stockholms stift och Stockholms katolska stift. Stockholm har cirka 1,4 miljoner invånare och är den av Sveriges städer som besöks av flest utländska besökare, med över en miljon per år.

Datum / Tid

måndag, 3 april 2023 kl: 19:00

Plats

Stockholm, STOCKHOLM

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad