Menu

Matmilen Hornstull

Stockholm

STOCKHOLM
lördag, 17 februari 2024 kl:12:00

Välkommen till Matmilen, den mest prisvärda matpromenaden i Sverige! Vi bjuder in dig att uppleva en fantastisk dag fylld av god mat och smaker.
Under Matmilen kommer du att få besöka ett antal av stadens restauranger, och på varje ställe väntar en annorlunda smakupplevelse. På varje deltagande restaurang får du provsmaka en liten rätt, ett smakprov som representerar deras unika meny.
Det bästa av allt är att din mat har redan betalats för, så du kan bara slappna av och njuta av Matmilen. Vill du ha något att dricka så kan du själv välja om du vill köpa till det. Varje restaurang har speciellt utvalda dryckesförslag som passar perfekt till rätterna.
Du följer en förutbestämd ordning men går i din egen takt, så du kan njuta maximalt av din dag.
Missa inte chansen att uppleva Matmilen! Köp dina biljetter nu. Ta med dina vänner och familj och ge er själva en dag fylld av god mat och glädje. Vi ser fram emot att träffa dig
Välkommen till Matmilen - smakupplevelsernas festival!


Medverkande restauranger:
DIRTY TACO
ENOTECA LA MELA
KLANG MARKET
BABEL BAZAAR
BEER N’ PLAY BAR 
( 1 Hantverksöl, cava,cider, vin: rött/vitt/rose ingår hos Beer n Play)

Stockholm utgörs av bebyggelsen i Stockholms kommun, Stockholms stad, den centrala delen av tätorten Stockholm. Stockholm är centralort för kommunen, residensstad i Stockholms län och stiftsstad i Stockholms stift och Stockholms katolska stift. Stockholm har cirka 1,4 miljoner invånare och är den av Sveriges städer som besöks av flest utländska besökare, med över en miljon per år.

Datum / Tid

lördag, 17 februari 2024 kl: 12:00

Plats

Stockholm, STOCKHOLM

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

449

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad