Menu

Wildlife Safari

Stockholm

Stockholm
lördag, 11 juni 2016 kl:20:00

Vi ger dig en fantastisk möjlighet att möta ”Skogens konung” i skymningen. Du kommer att få vara med om en naturupplevelse och mötet med olika djur. Här finns möjligheten att se rådjur, älg, vildsvin, räv och hare.

Mötet med Skogens konung är en mäktig upplevelse, från och till kommer tjuren eller kon att spana åt ditt håll medvetna om att det finns något i närheten. Till slut vänjer dom sig och flera älgar kommer sakta ut i gläntan för att beta. Vidare på turen kommer vi att bekanta oss med vildsvin som kan nå en vikt på upp till 500kg. Dess kultingar ser ut som små tigerungar i pälsen, mycket söta att se på. Dock ska man veta att mamman alltid finns i närheten och att det är vilda och skygga djur vi ser.

Vi hämtar upp dig i centrala delarna av Stockholm för att gemensamt ta oss ut i naturen. Wildlife turen är begränsad till en grupp om 8 personer vilket gör att alla får möjligheten att både fotografera och se djuren i deras rätta miljö. När kvällssolen faller över trädtopparna passerar vi öppna landskap, skogar och dimmiga fält. Vi kör lugnt och försiktigt för att inte störa de vila djuren. Finns möjligheten kommer vi att gå ur bilen för att ta oss till fots, detta för kunna se på spåren som djuren lämnat efter sig. Efter vägen gör vi även ett stop för att bekanta oss med runstenarna och historien om Vikingarna i Sverige.

Vi bjuder på kaffe och svenskt fika, här finns möjligheten till att ställa frågor eller bara njuta av tystnaden…

När solen har gått ner och mörkret infunnit sig tar vi oss sakta tillbaka in mot Stockholm med ett härligt minne för livet.

Höjdpunkter:

Utforska Stockholms vilda djur

Endast 20 minuter från Stockholm

Se klassiska Svenska vilda djur i naturen

Besök runsten från vikingatiden

Vilda djur som kan ses:
Älg, Vildsvin, Hjort, Rådjur , Hare , Uggla

Inkluderat:

Transport med luftkonditionerad minibuss

Tur och foto guide

Fika Kaffe, The och kaka

Ingår ej:
Kamera

Hämta/ Lämna Hotell

Tillval:

Hämta/ Lämna Hotell ( 20 Euro / Hotell )

Guide språk:

Engelska

Svenska

Ta med:

Kamera

Snacks

Vatten

Mötesplats: Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Tid: 3½ - 4 Timmar

Stockholm utgörs av bebyggelsen i Stockholms kommun, Stockholms stad, den centrala delen av tätorten Stockholm. Stockholm är centralort för kommunen, residensstad i Stockholms län och stiftsstad i Stockholms stift och Stockholms katolska stift. Stockholm har cirka 1,4 miljoner invånare och är den av Sveriges städer som besöks av flest utländska besökare, med över en miljon per år.

Datum / Tid

lördag, 11 juni 2016 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Stockholm

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

795kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad