Menu

Sjung Gospel 2018

Stockholm

Stockholms Konserthus
lördag, 20 januari 2018 kl:08:00

- OBS! Anmälan är nu stängd -


Den 20 januari 2018 är det återigen dags för Gospelverkstadens evenemang - Sjung Gospel! Nu kan du anmäla dig till denna dag och ta chansen att vara en del av vår Mass Choir! 


Sjung Gospel är ett årligt återkommande evenemang där Gospelentusiaster från hela Sverige samlas för att få sjunga, inspireras och lyssna till Gospelmusiken. 


Gästinstruktörer - Patrice E Turner, Harlem New York, Gerald T. Smith, Washington DC.


Förberedelse - inför Sjung Gospel skickar vi ut förberedelse-material i form av ett nothäfte och stäminspelningar. Ingen förkunskap krävs och du behöver inte kunna läsa noter. Stäminspelningarna gör det enkelt att även på egen hand öva in låtarna. Inspelningarna har dessutom fullt komp vilket gör det kul att sjunga med till samt att lyssna på många gånger!


Genomförande av dagen - dagen börjar klockan 09.00 då Konserthuset fylls med sångare som placeras utifrån
stämma. Att som bas, tenor, alt och sopran hamna tillsammans med många andra är både inspirerande och utvecklande! Under dagen förfinar vi de förberedda sångerna med olika instruktörer. Ofta tillkommer någon enkel sång på plats. Det blir en ordentlig lunchpaus där sångarna lämnar Konserthuset och äter sig mätta. På eftermiddagen är det sedan dags för ett genomdrag av alla sånger. Efter en kortare paus blir det sedan Konsert!


Konserten - Mass Choir är indelad i två grupper där ena står på scen och den andra gruppen står på första balkong och omringar publiken på parkett. I pausen skiftar grupperna. Gästartisterna, de amerikanska gästinstruktörerna och Gospelverkstadens band bjuder tillsammans med Mass Choir på en mäktig Gospelkonsert!!!


Stockholms konserthus ligger i Stockholms centrum vid Hötorget i hörnet Kungsgatan och Sveavägen. Byggnaden uppfördes åren 1924-26 efter ritningar av arkitekt Ivar Tengbom. Byggnaden räknas som en höjdpunkt i den svenska 20-talsklassicismen, och har kapacitet för 1 776 sittande gäster.

Datum / Tid

lördag, 20 januari 2018 kl: 08:00

Plats

Stockholm, Stockholms Konserthus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 490

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad