kl: 14:30

Smash X Stadion - Onsdag

Stockholms StadionDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Smash är här och denna gång med två dagar på Stockholms Stadion tillsammans med giganterna A$AP Rocky, Migos och svensk hiphops nya affischnamn Z.E. Vi kan redan nu utlova 2019 års bästa musikfest.

Tidigare gick vi ut med att världsartisterna A$AP Rocky, Migos, Z.E, Gunna, Sawetiee och J.I.D tar över Stadions scen. Nu får de sällskap av de internethajpade artisterna Rico Nasty, Flohio, Juice WRLD och Bad Bunny.

Att Juice WRLD har tagit musikvärlden med storm det senaste året är det inget snack om. Efter att ha släppt sin debutsingel ”Lucid Dreams” 2018 har hans namn toppat hitlistor världen över och streamingsiffrorna ökar i samma takt som hjärtats slag. För andra veckan i rad ligger hans senaste albumsläpp ”Death Race For Love” etta på Billboardlistan.

Bad Bunny är 25-åringen från Puerto Rico som efter sina ringa tre år i spotlighten redan har toppat hitlistor världen över ett flertal gånger. Han är artisten som inte snålar med samarbeten. Han fanns med på två av 2018 mest streamade låtar: hans hitsingel MIA med en av världens största artister Drake, samt Cardi Bs megahit I Like It ft. J Balvin. Bara dessa två låtar har tillsammans streamats över en miljard gånger!

Scenen kommer även gästas av internetsensationerna och framtidens stora stjärnor: Brooklynfödda Rico Nasty och underground rap-talangen Flohio. Även om deras musikaliska ton är olika har de en sak gemensamt: De har prisats upp till skyarna av musikjournalister och tastemakers från världens alla hörn.

- Stadion kommer verkligen koka i juli. Det har inte funnits en liknande hiphopfestival i huvudstaden tidigare så vi är väldigt peppade på att göra detta. Vi ser verkligen fram emot de här två dagarna., säger Sulekha Daar, pressansvarig, Smash.

Nedan finns information om speldagar, med reservation för ändringar:

2 juli:
A$AP Rocky
Juice WRLD
J.I.D
Einar
Rico Nasty
1.Cuz
Khea


3 juli:
Migos
Bad Bunny
Z.E
Gunna
Saweetie
Greentea Peng
Flohio

Vi ses på Stockholms Stadion 2-3 juli!
För mer information www.smash-fest.com

Stockholms stadion, Stockholms Olympiastadion eller i dagligt tal Stadion, är en arena för idrottsevenemang och konserter belägen vid Valhallavägen–Lidingövägen på Norra Djurgården i Stockholm.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-07-03 14:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook