Menu

Gyllene Tider

Stockholm

Stockholms Stadion
lördag, 27 juli 2019 kl:20:00

GYLLENE TIDER – SJÖHISTORISKA FLYTTAD TILL STOCKHOLMS STADION!

Gyllene Tider sålde på mindre än tre dagar över 100 000 biljetter och sålde direkt slut ett flertal av sina konsertstopp på sin kommande avskedsturné. Nyligen meddelades att bandet växlar upp från Slottsskogsvallen till Ullevi och nu har vi glädjen att meddela att även Stockholm får ny scen – från Sjöhistoriska till Stockholms Stadion!

Biljetter till konserten på Stockholms Stadion släpps imorgon onsdag 10 april, kl 09.00 via Livenation.se Redan köpta biljetter till Sjöhistoriska gäller till ståplats på Stadion.

Gyllene Tider har oftast bara kunnat jämföras med sig själva - ”Återtåget”-turnén 1996 slog till exempel alla dåvarande rekord med 300 000 besökare, bara för att petas ner till andraplatsen när gruppen åtta år senare firade sitt 25-årsjubileum inför en publik på nära en halv miljon rusiga fans. Även ”Dags att tänka på refrängen”-turnén 2013 tog sig in på rekordlistan. Av de fyra största turnéerna i Sverige genom tiderna innehar Gyllene Tider plats ett, två och fyra. Ska sommarens avskedsturné bli ett nytt rekord?
Gyllene Tiders avskedsturné omfattar 18 konserter med premiär på hemmaplan i Halmstad den 4 juli.

De som köpt biljett till Sjöhistoriska och fortfarande önskar stå på konserten behöver inte göra något med sin biljett – köpt ståplatsbiljett till Sjöhistoriska gäller som entré till ståplats på planen för konserten på Stockholm Stadion.

Fram till torsdag den 11 April kl 17.00 ges de som köpt ståplatsbiljett till Sjöhistoriska möjlighet att skicka in förfrågan om att byta biljett till sittplatsbiljett på läktaren genom att ta kontakt med Ticketmaster via denna länk. https://bit.ly/2I6EoRa
Det finns ett begränsat antal platser för byten och alla ärenden behandlas i turordning, därav viss fördröjning i svar. Byten genomförs i mån av tillgängliga sittplatser kvar.

Under ovan period kommer man också att kunna göra nyköp till Stadion på ståplatser samt på ett visst antal sittplatssektioner.

Redan köpta barnbiljetter kan inte bytas till sittplats. Dessa gäller endast på ståplats (speciellt inhägnat område) på planen på Stockholm Stadion.
Åldersgräns på läktaren 13 år. På planen/ståplats hänvisas barn under 13 år till det speciella området för barn.

Max 10st biljetter per förfrågan

Åldersgräns på läktaren är 13 år.
Barnbiljett kan läggas till när man valt minst en ordinarie biljett (i mån av lediga platser).

Alla barn oavsett ålder måste ha en egen biljett(barnbiljett 0-10år). Ordinarie biljett gäller från 11 år och uppåt.
Barn måste gå tillsammans med vuxen(18+ år). Det finns ett begränsat antal barnbiljetter och de gäller ståplats på planen.

Rullstolsbiljetter
En ledsagare ingår i rullstolsbiljetten.
Bokas via Ticketmasters kundtjänst 077- 170 70 70 eller hos ett Ticketmasterombud.

Insläpp: 17.30

Eventstart: 20.00

Arrangör: www.livenation.se

Stockholms stadion, Stockholms Olympiastadion eller i dagligt tal Stadion, är en arena för idrottsevenemang och konserter belägen vid Valhallavägen–Lidingövägen på Norra Djurgården i Stockholm.

Datum / Tid

lördag, 27 juli 2019 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Stockholms Stadion

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad