Menu

Summerburst Stockholm 2019 - Lördagsbiljett

Stockholm

Stockholms Stadion
lördag, 31 augusti 2019 kl:00:00

Eufori. Musik. Dans. Världsartister. Sommar. Värme. Laser. Palmer. Fyrverkerier. Ljushav. Konfettiregn. Kärlek. Fest. Festival. Lycka. Färgbomb. Maxat. Spårat.

Det finns många ord som beskriver Sveriges somrigaste, och kanske roligaste, fest – men det finns få saker som sammanfattar Summerburst bättre än våra grymma festivalbesökare som år efter år fortsätter att skapa magi tillsammans med oss och tar Summerburst till nya höjder!

Efter 2018 års succéfestivaler i Göteborg och Stockholm är vi extremt glada över att kunna meddela att Summerburst kommer tillbaka till de båda städerna 2019. Stor nyhet för i år är att sommaren både börjar och avslutas med Summerburst.

Festivalen inleds som vanligt på Ullevi i Göteborg den 7-8 juni innan den sveper vidare genom Sverige och når Stockholm 2,5 månad senare.

Vi är stolta att för första gången i Summerbursts 9-åriga historia presentera Summerburst i Stockholm sista helgen i augusti. Den 30-31 augusti avslutas sommaren med Summerburst på Stockholms Stadion.

Det känns oerhört roligt att presentera vårt nya upplägg där sommaren både börjar och slutar med Summerburst. Efter två fantastiska festivaler på Ullevi i Göteborg och Stockholms Stadion i somras föddes idén om ett Closing Party. Med inspiration från Ibiza ser vi till att skapa Sveriges största nattklubb på Stockholms Stadion i slutet av augusti och förlänger sommaren. Med fyra timmar sensommarmörker kan vi satsa ännu mer på ljuseffekter och fyrverkerier. – Anders Boström, Festivalgeneral för Summerburst

Summerburst 2019 blir en festivalupplevelse utöver det vanliga och sträcker sig över hela sommaren. Det här vill du absolut inte missa!


Hemsida: www.summerburst.se
Facebook: facebook.com/summerburst
Twitter: twitter.com/summerburstcrew
Instagram: instagram.com/summerburst_festival
Snapchat: SummerburstCrew

Rullstolsplats: Bokas via Ticketmaster på 0771- 70 70 70 eller via Ticketmasters biljettombud.

Max antal 10 st biljetter per person

Arrangör: Live Nation

iLive Nation och Summerburst reserverar sig för eventuella förändringar av artistuppställningar och framträdanden såväl före som under festivalen. Biljetter säljs endast till festivalen och ej för enskilda artister och framträdanden och kan således inte återlösas vid inställda eller förändrade akter i festivalen./i

Stockholms stadion, Stockholms Olympiastadion eller i dagligt tal Stadion, är en arena för idrottsevenemang och konserter belägen vid Valhallavägen–Lidingövägen på Norra Djurgården i Stockholm.

Datum / Tid

lördag, 31 augusti 2019 kl: 00:00

Plats

Stockholm, Stockholms Stadion

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad