Menu

GYLLENE TIDER - Hux Flux Sommarturné 2023

Stockholm

Stockholms Stadion
fredag, 28 juli 2023 kl:19:30

Gästartist: Uno Svenningsson

Vissa förhållanden är för dyrbara att ge upp. Som den till synes rostfria kärleksrelationen mellan Gyllene Tider och deras hängivna publik. Under mer än 40 år har Halmstad-gruppen fortsatt fortsatt att locka lyssnare – nya som gamla – med sin stora låtskatt och sina omtalade konserter. En bedrift som saknar motstycke i svensk pophistoria. I sommar återvänder Gyllene Tider för att ännu en gång sätta guldkant på den svenska sommaren. Den omfattande sommarturnen heter ”Hux Flux”.

”Sommartider”, ”Flickan i en Cole Porter-sång”, ”Leva livet”, ”När vi två blir en”, ”Ljudet av ett annat hjärta”, ”Kung av sand” – listan på älskade sånger går givetvis att göra längre men det råder inget tvivel om att Gyllene Tiders musik idag är inskriven i svenskarnas DNA. Nu har tiden kommit för att skapa nya minnen tillsammans med ursprungsmedlemmarna Per Gessle, Mats ”MP” Persson, Anders Herrlin, Göran Fritzon och Micke Syd Andersson som tillsammans illustrerar att livet, precis som musiken, bara blir bättre med åren.

Max 10st biljetter

Åldersgräns
13 års åldersgräns på läktaren.
Ingen åldersgräns på planen (ståplats), men alla oavsett ålder behöver en giltig biljett. Det finns ett begränsat antal barnbiljetter (0-10 år). Barnbiljett kan väljas efter att du valt minst en ordinarie biljett.
Ordinarie biljett gäller från 11 år och uppåt, och endast på planen (ståplats)
Barn måste gå tillsammans med vuxen(18+ år)
Obs! För barn under 13 år, pga myndighetens restriktioner ang ljudnivå, så kommer man hänvisas till speciella områden oavsett om hörselskydds bärs eller inte.
Barnvagn är ej tillåtet på grund av säkerhets skäl, småbarn bärs i bärsele.

Rullstolsbiljetter
Bokas via tillgänglighetslinjen på 0776-707 777. En ledsagare medföljer gratis på HCP-biljetten (Gäller endast på handikappsektionen)

Hålltider
17.30 Insläpp
19.30 Start
22.30 Slut
Obs! Tiderna är ca-tider

INPASSERING OCH SÄKERHET
Vi har hög säkerhetsnivå på våra evenemang, och därför är det mycket viktigt att komma i god tid.
Om du behöver ta med en väska, är väskor av max ”ryggsäcksstorlek” tillåtna. Av säkerhetsskäl kommer visitering att ske i våra entreer så var beredd på att visa din packning.

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, gåstavar, glasflaskor, petflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Barnvagn är ej tillåtet, småbarn bärs i bärsele. Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entren och de sparas ej efter konsertdagen.

Se till att ha dina/era biljetter framme, uppe i mobilen innan ni kommer fram till visiteringen. Då kommer ni in snabbare. Tack på förhand!

MAT OCH DRYCK
Det kommer finnas försäljning av mat samt alkoholservering på plats. Man får ej ta med egen mat och dryck in på konsertområdet!

TILLGÄNGLIGHET
Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas inom konsertområdet, för de som köpt hcp-biljett.

FOTOGRAFERING
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.

Arrangör: www.livenation.se

Stockholms stadion, Stockholms Olympiastadion eller i dagligt tal Stadion, är en arena för idrottsevenemang och konserter belägen vid Valhallavägen–Lidingövägen på Norra Djurgården i Stockholm.

Datum / Tid

fredag, 28 juli 2023 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Stockholms Stadion

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad