Menu

Longines Global Champions Tour

Stockholm

Stockholms stadion
fredag, 28 juni 2024 kl:12:00

Longines Global Champions Tour återvänder till Sverige den 28?30 juni 2024 och samlar världens främsta ryttare och hästar på den anrika Olympiastadion, vackert belägen i centrala Stockholm. Evenemanget lockar årligen ridsportintresserade från hela Sverige, men utgör även en underhållande och fartfylld helgaktivitet för familjen och boende i- och omkring Stockholm.

I startfältet återfinns de omåttligt populära OS- och VM-medaljörerna Malin Baryard Johnsson och Peder Fredricson, som så sent som i helgen knep tredjeplatsen i årets världscupfinal. Vid sidan om de spännande tävlingarna erbjuder LGCT i Stockholm en rad andra aktiviteter. På området återfinns en rad utställare, med ett omfattande sortiment av produkter som passar både i hemmet och stallet. Evenemanget är också ett tillfälle att njuta av god mat och dryck, för en komplett upplevelse.

Stockholms stadion, Stockholms Olympiastadion eller i dagligt tal Stadion, är en arena för idrottsevenemang och konserter belägen vid Valhallavägen–Lidingövägen på Norra Djurgården i Stockholm.



Longines Global Champions Tour
2024-06-29 12:00:00
Stockholm, Stockholms stadion



Longines Global Champions Tour
2024-06-30 12:00:00
Stockholm, Stockholms stadion

Datum / Tid

fredag, 28 juni 2024 kl: 12:00

Plats

Stockholm, Stockholms stadion

Karta (Google)

Typ

Sport

Kostnad

95kr-1045kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad