Menu

Finnkampen

Stockholm

Stockholms Stadion
lördag, 12 september 2015 kl:15:00

Finnkampen är en av svensk idrotts riktiga klassiker. Det är kampen, man mot man, kvinna mot kvinna, som räknas. Finnkampen är vida känd världen över som en landskamp utöver det vanliga.
Finnkampen arrangeras vartannat år i Sverige och vartannat år i Finland. Den 12-13 september 2015 är kampen tillbaka i Sverige på klassiska Stockholms Stadion.
Finnkampen är mer än bara en idrottstävling, det är ett evenemang för alla. God mat och dryck kommer att finnas till försäljning och aktivitetsområden för såväl barn som vuxna kommer att förhöja upplevelsen för dig som besökare. Passa på att uppleva kampen på plats tillsammans med familj vänner.
Finnkampen är också ett tillfälle att se och uppleva morgondagens friidrottsstjärnor. Det nya landslaget kommer göra allt för att kämpa sig till ännu en seger i denna världens äldsta friidrottslandkamp. De två senaste åren, 2013 och 2014, har det blivit svensk seger för både de svenska männen och kvinnorna. Var med och heja fram det svenska friidrottslandslaget till nya Finnkampsframgångar.



Stockholms stadion, Stockholms Olympiastadion eller i dagligt tal Stadion, är en arena för idrottsevenemang och konserter belägen vid Valhallavägen–Lidingövägen på Norra Djurgården i Stockholm.

Datum / Tid

lördag, 12 september 2015 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Stockholms Stadion

Karta (Google)

Typ

Sport

Kostnad

0kr - 800kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad