Menu

Kejsaren Är Naken Live: Tone Schunnesson – Samtal Om Tone Tur Och Retur

Stockholm

Stora Nygatan 7
tisdag, 6 december 2022 kl:18:00

Kejsaren är naken LIVE: Tone Schunnesson - samtal om Tone Tur och Retur 

Välkomna till samtal med författaren Tone Schunnesson som är aktuell med boken Tone Tur och Retur - Tales från Bullshit city och andra ställen (Norstedts), en textsamling om en samtid där allt hänger samman men ingenting hänger ihop. 

Samtalet börjar 18:00 med efterföljande mingel.
Biljettpris 80 kr, då ingår dryck och enklare tilltugg.

Om boken Tone Tur och Retur - Tales från Bullshit city och andra ställen 
Inför valet 2022 gav Tone Schunnesson sig ut i Sverige för att ta upp kampen mot känslan av meningslöshet, något hon skrev om i en artikelserie i Aftonbladet. I den nya boken blandas dem med texter om andra vitt skilda ämnen såsom våld, misslyckanden, Britney Spears och Jane Eyre. Det är en textsamling sim visar på den konstiga värld vi lever i: skruvad, sorglig, ball och uppfodrande - men alltid med en väg framåt. 

Kultur- och samhällspodden Kejsaren är naken har under hösten 2022 flyttat in på Stora Nygatan 7 i ett samarbete där det litterära samtalet står i fokus. Det har bjudits på författarsamtal inför livepublik som avslutats med mingel, fortsatta samtal och förhoppningsvis nya bekantskaper! Detta samtal avslutar höstens samtalsserie - följ SN7 och Kejsaren är naken i sociala medier så att ni inte missar vårens samtal!

Datum / Tid

tisdag, 6 december 2022 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Stora Nygatan 7

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad