kl: 19:00

Humorscen för kvinnor

Strindbergs Intima TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Anna Pettersson på Strindbergs Intima Teater har givit oss i uppdrag att hålla i en humorscen för kvinnor. Under våren kommer vi att lämna plats för kvinnor, unga som gamla, och ge dem möjlighet att pröva sitt humormaterial inför publik. Det kan vara allt från en sketch, stand-up, eller en scen ur en föreställning.


Vårt mål är att Humorscen För Kvinnor ska vara en sjukt kul kväll. Det är också en kväll för dig som vill komma och inspireras, bolla nya idéer och tankar eller bara komma och titta på nåt potentiellt jättekul!


Om du är intresserad av att stå på scen med eget material, MAILA OSS. info@strindbergsintimateater,se


Väl mött!     


Lovisa Nordberg & Kerstin Ahlin


Intima teatern startades av August Strindberg och teatermannen August Falck som ville ha en ”intimare”, mindre scen att sätta upp sina egna pjäser på och möta en publik på ett mer nära sätt. Ensemblen bestod till en början av unga, okända skådespelare. Manda Björling, Anna Flygare, Fanny Falkner och August Falck själv hörde till de ledande aktörerna under dessa år. Fram till och med teaterns stängning 1910 gavs drygt 1 100 föreställningar fördelat på 24 olika strindbergspjäser. Fem av dessa skrevs direkt för Intima teatern av Strindberg.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-14 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Barnhusgatan 20


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook